Opskriften lyder på Islandske Marengs med lakrids og chokolade.
På island har de noget, der hedder bomber, som består af små hårde lakrids stykker overtrukket med chokolade. I Irma kan man få denne version. Her skåret i små stykker.
du skal bruge 150 gram.
Derefter hakkes 150 gram chokolade (du bestemmer selv om det skal være mørk eller lys)
3 æggehvider og 200 gram brun farin piskes skummende
lakridsen og chokoladen tilsættes...
.... og vendes i den skummende masse
t-ske store kager formes og sættes i ovnen...
...og bages ved 150 grader i 15-20 min..... Tadaaaaaa
Jeg har efterfølgende fundet et par opskrifter på nettet, der også præsenterer kagerne.
Og så lige en ekstra lækker dessert.... Esben og jeg besøgte i søndags Esbens mor og far, som havde disket op med diverse lækkerier, fordi lillebroderen skal ud at rejse. Min favorit var klar desserten, som bestod af lækker flødeis, lagt på en marengsbund, overtrukket med friske jordbær fra haven og flødeskum!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar