For lidt over et år siden besøgte jeg en veninde, som præsenterede mig for denne pizza.
En kartoffel-squash pizza med basilikumspesto = MUM!
I denne squash-tid må det være oplagt at dele opskriften videre.
Here goes.....
(Dejen er aldrig helt den samme, da jeg laver den ud af det mel jeg har stående)
2 dl. Hvedemel
3 dl. Fuldkornsmel
25 g. gær
1 spsk. olivenolie
2 dl. lunken vand
1 tsk. salt
Rul dejen ud og smør basilikumspesto på.
Skræl fire store kartofler, skær dem i tynde skiver, vend dem i olivenolie og salt og spred dem ud over pizzaen.
Bag pizzaen indtil kartoflerne bliver gyldne
Skær en squash i tern, læg dem i en skål og spred salt udover (dette gøres inden du starter på dejen - saltet trækker vandet ud af squashen)
Skyl ternene i vand, tør dem af med køkkenrulle og spred dem ud over pizzaen
Riv frisk mozerella ud over pizzaen og bag den igen indtil osten bliver gylden.
De smager virkelig godt - bon apetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar